23948sdkhjf

Nichefirma bygger nyt hovedsæde

Danish Myo Technology rykker fra Skejby til Hinnerup

Danish Myo Technology, der udvikler, producerer og sælger systemer til kardiovaskulær forskning, har indgået aftale med byggevirksomheden Gråkjæ om et nyt domicil. 

Nybyggeriet placeres i Hinnerup ved Aarhus, bliver på 1.098 kvm. og kommer til at bestå af kontorer, produktions- og værkstedsfaciliteter samt lager og personalefaciliteter til virksomhedens medarbejdere. 

Danish Myo Technology drives af brødrene Henrik og Carsten Petersen og har specialiseret sig i en nicheproduktion af udstyr til kardiovaskulær forskning, med hovedvægt på avancerede systemer til at måle små ændringer i blodkar i forbindelse med hjerte- karsygdomme. 98 pct. af virksomhedens produktion eksporteres til universiteter i over 80 lande fordelt på seks kontinenter.    

Danish Myo Technology har i dag hovedkontor i Skejby Science Center samt afdelinger i København, USA, Kina og Australien.

Projektering og myndighedsbehandling af domicilbyggeriet er i gang. Byggestarten er sat til medio august og byggeriet forventes at stå færdigt til sommeren 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093