23948sdkhjf

Sicom indgår engelsk partnerskab

Sicom A/S har indgået partnerskab med Contacta, der en britisk producent af teleslyngeforstærkere og -udstyr.

Med samarbejdet udvider Sicom A/S produktporteføljen markant og får nu endnu bedre mulighed for at sikre tilgængelighed for mennesker med høretab i Danmark, oplyser Sicom i en pressemeddelelse.

Sicom arbejder med design, installation og servicering af teleslyngeanlæg.

Hos os er målet altid at sikre tilgængeligheden for mennesker med høretab og vi har over en længere periode ledt efter en producent, som kunne sikre os endnu flere og nye muligheder for netop dette. Med Contactas produktportefølje får vi muligheder vi ikke tidligere har haft, hvilket bliver til stor glæde for både os, vores kunder og sidst, men absolut ikke mindst, de danske høreapparatbrugere, siger Peter Schmidt, der er grundlægger og direktør for Sicom.

Løsninger til detailhandel
Særligt én type af produkter glæder direktøren

- Vi kan nu tilbyde markedets bredeste sortiment i ansigt-til-ansigt løsninger af en høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Disse løsninger anvendes bl.a. i skranker, ved supermarkedskasser, billetsystemer etc. I England, hvor Contacta er baseret er det helt almindeligt, at der er teleslynge ved kassen i supermarkedet. Det er det ikke i Danmark. Med de nye produkter kan vi forhåbentlig gøre det lettere for f.eks. detailhandlen at gøre forretninger endnu mere tilgængelige for Danmarks største handicapgruppe, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109