23948sdkhjf

Omron Electronics i nyt samarbejde

Komponentleverandøren har indgået en distributionsaftale med Electro Performance i Danmark

Aftalen betyder, at Electro Performance bliver Omron-distributør i Danmark for Omrons industrielle løsninger. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Electro Performance har hovedsæde i Århus og betjener primært kunder i Øst- og Midtjylland, men håndterer også projekter over hele Danmark.

Electro Performance er ikke kun distributør, men også servicepartner. Deres kunder kan således trække på en omfattende viden samt rådgivning til valg af komponenter, men også til installation med fuld service direkte på produktionsstedet.

Samarbejdet supplerer Omrons eksisterende netværk af forhandlere i Danmark.

- Med Electro Performance får vi en ny stærk distributør, der har et bredt udvalg af Omron-komponenter på lager, og desuden en omfattende viden, der sikrer, at kundernes maskiner holdes i drift og i optimal stand til enhver tid, udtaler Torben Friløw, channel sales manager hos Omron Electronics.

- Takket være aftalen med Omron vil vores kunder have en direkte konkurrencefordel, da Omron tilbyder et komplet program af produkter fra én enkelt leverandør, der spænder fra input- og outputenheder til industrirobotter og safety produkter for at optimere og effektivisere hele fremstillingsprocessen, udtaler Dennis Sørensen, direktør for Electro Performance.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078