23948sdkhjf

B&Os boss kører ad to spor

Lyd- og billedproducenten har samlet 200 kloge hoveder i Struer

B&O kunne fremvise noget så sjældent som et overskud, da lyd- og billedkoncernen præsenterede sit seneste 2017/18-regnskab. 

81 millioner kroner lød pluset på i regnskabsåret, hvor omsætningen var steget 11 procent. Året forinden, det forskudte regnskabsår 2016/17, havde B&O et underskud på 117 millioner kroner.

Topchef Henrik Clausen anser koncernens satsning på en kombination af samarbejder og egen udvikling som afgørende for, at man tilsyneladende har fået vendt skuden. Det siger forklarer han til Dagbladet Holstebro Struer.

- Fra at gøre det hele selv, er B&O gået over til at finde samarbejdspartnere, som arbejder med produktion i en langt større skala, end B&O selv ville kunne etablere den. Det har gjort os mere effektive, siger Henrik Clausen til avisen.

Eksempelvis har B&O på produktionsfronten allieret sig med sydkoreanske LG, som leverer skærm og software, når et nyt B&O tv kommer på gaden. Det danske firmas metier skal så fortsat være lyd og akustik.

Derfor har man samlet de kloge og kreative hoveder i Struer på B&Os gamle tv-produktion, fabrik 4. Godt 200 ansatte er der i denne udviklingsafdeling.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11