23948sdkhjf

Han skal stå i spidsen for Blue Ocean Robotics' teknologiudvikling

Brian Ottar Olsen bliver Vice President of Technology hos den fynske robotudvikler

Blue Ocean Robotics har ansat Brian Ottar Olsen som Vice President of Technology. Han skal stå i spidsen for det fynske firmas nye teknologiafdeling og fokusere på udviklingen af de værktøjer og de teknologiske byggeklodser, der skal til for at kunne udvikle nye robotter på tværs af industrier. 

Brian Ottar Olsen kommer fra hørebranchen, hvor han arbejdede 12 år som underdirektør for systemudvikling og projektkontor i GN Hearing. Der har han ledet teams af linie- og projektledere og tekniske specialister inden for systemdesign. Han har været ansvarlig for udviklingsprocesser inden for både teknologi og produktudvikling, og derigennem samarbejdet med reguleringsorganer som FDA og DQS. Derudover har han været en central del i udviklingen af trådløs kommunikation mellem høreapparater og mobilsystemer. 

- Med sin baggrund i ingeniørvidenskab, med speciale i strømningsteknik og mekanisk udvikling og en Ph.d. i akustik vil hans brede viden og kompetencer inden for teknologi blive et aktiv for os, der både giver overblik og nogle specialkundskaber inden for særlige områder som er relevante for vore produkter, siger John Erland Østergaard, CTO i Blue Ocean Robotics. 

Tidligere i sin karriere var Brian udviklingschef i Sonion, strategisk applikationschef for vindmøller i Delta samt forsknings- og teknologichef for Danfoss Comfort Controls. Derudover har han en Ph.D i Akustik fra University of Southampton.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156