23948sdkhjf

Medtrace fusionerer sig nærmere milliardmarked

Vokser næsten til dobbelt størrelse

Medicovirksomheden Medtrace fusionerer med softwarevirksomheden aQuant, skriver dtusciencepark.dk. 

MedTrace udvikler automatiserede systemer, som producerer og injicerer radioaktivt vand som sporstof i hjertepatiener, og aQuant udvikler analytisk software til scannere på hospitaler. Fusionen skal give selskabet bedre mulighed for at nå målet om at gøre radioaktivt vand anvendeligt for læger. 

- Med vores fælles løsning kan vi nå et verdensmarked på mere end 25 millioner alvorlige syge hjertepatienter. Vores førsteprioritet er USA, hvor der bruges mere end 250 millioner dollars (1,6 milliarder kroner, red.) på diagnosticering af hjertepatienter – herefter kommer Japan og Europa, siger Martin Stenfeldt, administrerende direktør hos Medtrace til dtusciencepark.dk.  

Tæt ved fordobling
- Vi er fem ansatte i Medtrace - de tre stiftere, en ingeniør og en studentermedhjælp. Aquant har fire medarbejdere, der meget fint kommer til at komplementere Medtraces kompetencer på det medicinsk-faglige niveau. Det bliver et virkeligt stærkt hold, der kommer til at tegne det sammenbragte selskab, siger Martin Stenfeldt, administrerende direktør hos Medtrace, ifølge finans.dk til MedWatch. 

Aquants fire ejere bliver medejere af det nye firma, som ifølge mediet fortsætter under navnet Medtrace. En af de fire fra Aquant indtræder desuden i selskabets bestyrelse. 

Ved udgangen af 2018 vil Medtrace være klar til at igangsætte tredje fase af sine kliniske tests af radioaktivt vand på 11 universitetshospitaler. 260 patienter vil deltage i studierne.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062