23948sdkhjf

Giganten på Als i spansk opkøb

Overtager ekspert i trådløs teknologi inklusiv udviklings- og produktionsfaciliteter

Danfoss har igen haft tegnebogen fremme. Denne gang for at købe en gren af det spanske firma Ikusi, der arbejder med trådløs teknologi. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse. 

Fjernstyrings-forretningsgrenen i Ikusi omfatter udstyr og teknologier til trådløs drift og kontrol af truck-monterede kraner, spil, off-road maskiner og andre applikationer. Forretningsenheden designer, fremstiller og sælger elektroniske systemer baseret på radiolinks til fjernstyring af industrielt maskineri. 

Fra Danfoss topchef Kim Fausing lyder det, at opkøb af nye, innovative teknologier er en del af koncernens generelle investeringer i at udvikle forretningen:

- Fjernstyring har et enormt potentiale, og opkøbet er et godt eksempel på, hvordan vi kan styrke vores portefølje af avancerede komponenter og systemer og tilbyde et større antal løsninger ved at tilføje nye digitale teknologier, siger Kim Fausing, administrerende direktør og president i Danfoss.  

Bliver en del af Danfoss Power Solutions
Købet omfatter en udviklings- og produktionsfacilitet I Spanien samt salgskontorer i USA, Tyskland og Dubai. 

Fjernstyring-forretningsbenet vil blive integreret i Danfoss Power Solutions-forretningen. 

- Vi vil investere i forretningen i San Sebastian (Ikusis hjemby, red.), som bliver vores center of excellence inden for fjernstyring, så vi fastholder det tætte forhold med lokalmiljøet og det lokale universitet, siger Eric Alström, president i Danfoss Power Solutions.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126