23948sdkhjf

GN hemmelighedsfuld om ny sværvægter

Ydelsen har fået et nøk opad i høreapparatproducentens nyeste serie. Hvornår man er tilfreds med modtagelsen, vil direktøren dog ikke ud med

GN Hearing er klar med en ny serie høreapparater. Resound Linx Quattro-serien, er den blevet døbt.

Ifølge høreapparatproducenten indeholder den en ny chip-platform, en helt omskrevet lydbehandlingspakke, en redesignet trådløs radio med ekstra signalstyrke og en unik brug af mikrofoner, så lyd går til forstærkeren uden at blive ændret. Samlet får det GN til at placere placerer apparatet i "premium plus"-klassen.

Ingeniørerne har ifølge GN Hearings administrerende direktør, Anders Hedegaard, også været i stand til at give produktet den længste batterilevetid i forhold til genopladelige batterier, man endnu har set på markedet.

Til Børsen oplyser Anders Hedegaard, at der er 30 timers batteritid. 24 hvis brugeren også streamer musik halvdelen af tiden.

Holder kortene tæt til kroppen
Hvor mange produkter, der skal sælges før man er tilfreds, eller hvor stort GN vurderer markedet til at være, er Anders Hedegaard mere tilbageholdende omkring. Heller ikke prisen er han klar til at oplyse, men det kommer til at koste mere end firmaets øvrige modeller.

- Det interessante er, at folk, der virkelig har et høretab, de går oftest efter det høje prisprodukt. Fordi det er jo liv og deres velvære, som er afhængig af et høreapparat. Og vi taler også om stærke computerkræfter, der er i høreapparater, og de koster jo penge, siger Anders Hedegaard til Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07