23948sdkhjf

International PC-producent sætter dansk teknologi i computerne

Asetek følger op på aftaler med Fujitsu og Intel

Hos den nordjyske elektronikvirksomhed Asetek glæder man sig over en ny samarbejdstale med Asetek, en af verdens største producenter af gamer-PCere.

Vandkøling til netop gamer-PCere er et område, hvor det Aalborg-baserede elektronikfirma oplever stor fremganag.

Aseteks nye samarbejdsaftale med Asus følger i halen på en række aftaler, herunder i foråret med processorproducenten Intel og tidligere Fujitsu på datacenterområdet. 

- Som tidligere spår vi ikke om den fremtidige værdi af disse nye aftaler, som skal have deres tid til at blive løbet i gang ved at konkrete produkter udvikles med Asetek-køling integreret. På samme måde som eksempelvis Fujitsu-aftalen er givtig for begge parter i dag, men tog nogen tid at accelerere op. For Intels vedkommende er de første produkter allerede præsenteret. Og vi tvivler hverken for Asus og Intels vedkommende på, at de med tiden kommer til at påvirke både top og bundlinien signifikant for Asetek, siger Andre Sloth Eriksen, Aseteks administrernede direktør

Eksplosiv vækst
Asetek kunne for nylig fremvise regnskabstal for andet kvartal 2018, som viste en vækst i omsætningen på hele 75 procent i forhold til året før.

Andre Sloth Eriksen påpeger, at skønt den øjeblikkelige fremgang ikke har været budgetteret, så er organisationen indtil videre gearet til at håndtere det øgede ordrepres uden at kræve yderligere hænder. 

Aftalen med Asetek og Asus gælder de nødvendige leverancer af deres to første all-in-one (AIO) liquid coolers, ”ROG Ryujin” og ”Ryuo” til Asus PC-serie Republic of Gamers (ROG) ecosystem.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093