23948sdkhjf

Skød alle sine Libratone-penge i whisky

Da højttalerfirmaet Libratone i 2014 blev solgt til en gruppe asiatiske investorer skiftede medstfter Jes Mosgaard spor. Det skriver Skive Folkeblad.

Jes Mosgaard startede i højttalerbranchen hos Jamo i Glyngøre, var med fra start hos Steinway Lyngdorf og var i 2009 med til at stifte Libratone, hvor han så arbejdede i udviklingsafdelingen i Skive frem til 2014. 

Skive bliv skiftet ud med Sydfyn og højttalerne med et destilleri, Mosgaard Whisky, han driver sammen med konen Gitte Mosgaard. I først omgang blev der fremstillet gin, men nu er man kommer til det, det hele handler om: Whisky. 

- Det var nogle investorer, som rendte med det meste af rovet i Libratone, så der blev lidt lommepenge ud af det til mig. Men de er investeret rub og stub i destilleriet. Det skal være vores levebrød her og nu, men det kan det også sagtens blive, for vi har nogle forholdsvist lave omkostninger. Det vigtige er, at få opbygget en kritisk masse i virksomheden, så den bliver ved at være stabil, for vi har brugt hele pensionen på det her, siger Jes Mosgaard til Skive Folkeblad.

Mosgaard Whisky sælger først og fremmest gin, i år forventeligt 20.000-25.000 flasker. Produktionen af såkaldt New Spirit, som med tiden bliver til whisky, er også startet. Næste år har den første andel været lagret i tre år, så det kan kaldet rigtig whisky.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064