23948sdkhjf

Vestjysk elektronikproducent solgt

Direktøren bliver i virksomheden med 30 ansatte efter norske GSGroups indtog

Care4all og produktdivisionen Flextrack i Esbjerg er blevet solgte. Køberen er den norske GSGroup-koncern, som har overtaget alle aktier i den vestjyske producent af sporingsenheder, og dermed styrker sin position inden for avanceret sensorteknologi og positioneringstjenester.

Med opkøbet får Care4all/Flextrack et industrielt stærkt ejer- og lederskab, som kan løfte virksomheden ind i fremtiden, lyder det i en pressemeddelelsen om købet.

- Der er mange ligheder mellem os, og grundlaget for succes er tydeligt i selskabernes kultur og værdiggrundlag. Det er et perfekt match. GSGroup er i stand til at udvikle Care4all, sikre eksisterende relationer og tilbyde vores kunder og partnere endnu bedre muligheder, siger Jan Nørskov, direktør og grundlægger, som forbliver en del af virksomheden og får en vigtig rolle i udviklingen af nye teknologiske løsninger. 

Care4All startede i 2004 og udvikler i dag sporingsenheder til kunder verden over, på tværs af brancher og områder. Firmaet omsatte for cirka 40 millioner kroner i 2017 og har ifølge JV.dk 30 ansatte.

GSGroup vil efter opkøbet have op mod 210 ansatte og forventer en samlet omsætning på cirka 275 millioner norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, Norge, og der er 13 kontorer i 9 lande: Sandefjord, Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156