23948sdkhjf

B&O-plus vækker glæde

Bestyrelsesformand Ole Andersen løfter sløret for vækstforventninger i USA, Asien og Europa

Skuden ser ud til at være vendt for Bang & Olufsen. Efter flere røde tal bød seneste regnskab på et plus på 81 millioner kroner, ligesom omsætningen var steget med 11 procent. 

Det kvitterede aktionærerne for med rosende ord ved den nylige generalforsamling, ligesom de 167 fremmødte aktionærer og rådgivere godkendte alle dagsordenens punkter uden forbehold. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer på sin hjemmeside.

Bestyrelsesformand Ole Andersen løftede ved samme lejlighed lidt af sløret for, hvordan udviklingen ventes at blive for lyd- og billedproducenten i regnskabsåret 2018/19.

I USA er forventningen på 20 procent vækst, mens væksten i Asien gerne skulle lande et sted mellem 15 og 20 procent. Distributionen af produkterne og forhandlernettet står foran ændringer i Europa, så her er vækstmålet mere beskedent.

På generalforsamlingen blev Anders Colding Friis, afgående direktør i smykkefirmaet Pandora, valgt ind i bestyrelsen. 

Bang & Olufsen havde fremgang i både top- og bundlinje i regnskabsåret 2017/2018. Bundlinjen blev et overskud på 81 millioner mod et underskud på 117 millioner i 2016/2017. Omsætningen voksede med 11 procent til 3,3 milliarder kroner. Mens omsætningen var vokset 25 procent for B&O Play hvade de klassiske produkter i Bang & Olufsen en vækst på én procent. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.438