23948sdkhjf

Ektos overtager tidligere B&O lab

Har indgået aftale med Sound Hub Denmark om de nye faciliteter.

Ektos Testing & Reliability Services A/S - forkortet "Ektos TRS" - som er fuldt ejet af elektronikudviklingsselskabet Ektos A/S i Viborg, har dags dato indgået aftale med Sound Hub Denmark A/S i Struer om overtagelse af Bang & Olufsens hidtidige testlaboratorium i Struer.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Det nye testlaboratorium forventes at blive omfattet af Ektos TRS' nuværende akkreditering indenfor nærmeste fremtid. EMC-tests og særligt avancerede HALT-tests vil være i fokus som centrale serviceydelser.

Sammen med Sound Hub Denmark vil EKTOS være med til at styrke innovationsmiljøet i den internationale klynge af eksperter indenfor lydteknologi.

- Ektos TRS overtager den del af Bang & Olufsens hidtidige laboratorier, som ikke specifikt har med lyd at gøre. I laboratorierne gennemføres certificerede EMC-, mekanik- og klimatest for krav, som alle produkter skal leve op til. Aftalen giver Sound Hub Denmark mulighed for at koncentrere sig om lyd. Ektos TRS vil ikke blot drive laboratorierne, men også opgradere og videreudvikle dem, siger administrerende direktør i Sound Hub Denmark, Peter Petersen.

EKTOS har hovedkontor i Viborg og har udviklingscentre og prototypefabrik i Ukraine. I maj 2017 overtog og videreførte Ektos et eksisterende, DANAK-akkrediteret testlaboratorium i Københavns Sydhavn, det nuværende Ektos TRS.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094