23948sdkhjf

E-18: Fyldte sale og en kontakt, der ellers ikke var opstået

51 procent flere gæster på elektronik- og robotmessernes første dag

Folk strømmede til den kombinerede elektronik- og robotmesse i Odense helt fra morgenstunden, og det smittede af på humøret hos de udstillere, Electronic Supplys udsendte fik en snak med. 

"En god dag" var mærkatet, som Eltraco Automations administrerende direktør Mikael Thomsen satte på førstedagen, hvor han også kunne også melde om meget interessante kunder. 

Firmaet, der leverer SMT-udstyr og automationsløsninger til elektronikindustrien, er en af initiativtagerne til det store område ”Produktion i Danmark”, som igen i år fylder godt i den ene af messens haller. Eltraco selv fremviste også SMT-udstyr fra en række producenter. 

- Markedet er for alvor på vej op i forhold til investeringer i maskiner, konstaterede fra Mikael Thomsen. 

En kontakt der ellers ikke var kommet i stand
Hos elektronikproducenten Ravi Electronics fra Aalborg, som de to bagmænd Esben Randers og Karsten Viborg har på messe for første gang, var der positive toner allerede om formiddagen. 

De to havde fået et par leads på hånden, den ene endda et, som Ravi med stor sandsynlighed ikke var kommet i kontakt med, havde det ikke været for tilstedeværelsen på E-18. 

Kontakter på kryds og tværs
- Det har været en fin første dag i forhold til opgaver, lød det også fra Per M. Pedersen, administrerende direktør hos Mekan, der er på E-18 med en fællesstand med samarbejdspartnerne Toptronic og Almexa. 

Fællesstanden er resultatet for et samarbejde mellem Mekan, Toptronic og Almexa, der har samlet deres komplementære spidskompetencer inden for mekanik, elektronik og aluminium under ét - et værdikædesamarbejde har de døbt det. 

Det endelige resultat af fremmødet på E-18 kender man i sagens natur ikke, men ved middagstid på messens første messe var kontakterne allerede gået på kryds og tværs mellem de tre firmaer. 

Mere end 50 procent flere
1.695 lød besøgstallet på kl 16 på førstedagen for E-18 og R-18. Da messen løb af stablen i 2016 var der 1.121 gæster på den første messedag. 

Cirka 3.600 havde registreret sig på forhånd til messerne i Odense Congress Center. I 2016 var der i alt 3.608 gæster, dengang dog med elektronik på E-16 som eneste element.

Elektronikmessen E-18 og Robotmessen R-18 samler den danske elektronik frem til og med den 13. september i Odense Congress Center. 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093