23948sdkhjf

Elektronikmessen gør det igen – sætter rekord

40 procent flere gik igennem dørene til elektronikmessen E-18 og robotmessen R-18 i forhold til sidste messe. Og så har elektronikfolket taget godt imod den nye dreng i klassen

Tre dage, 130 udstillere og 5.071 besøgende er status efter tre dage med E-18 og R-18 i Odense.

Den nye kombination af robot- og elektronikmesse har betydet, at besøgsrekorden fra E-16 nu er slået med næsten 1.500 flere besøgende. I 2016 gik 3608 gennem dørene på Odense Congress Center (OCC).

Elektronikmessen fik nok engang samlet elektronikbranchen et sted. Ud over kendte navne fra den elektronikproducerende branche var der også helt nye udstillere som IBM Danmark og Microsoft.

- Vi har slået besøgsrekorden fra E-16, og vi er også lykkedes med at samle nogle af de toneangivne virksomheder fra elektronikbranchen. At vi samtidig formår at tiltrække flere end 5.000 besøgende er yderst tilfredsstillende. Vi har haft et godt samarbejde med messekomitéen bag E-18, som bl.a. har været meget involveret i konferenceprogrammet, Innovationszonen og området Made in Danmark, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-18 og R-18. 

Elektronikfolket tager godt imod den nye dreng i klassen
Mens elektronikfolket har været samlet igen, igen til messe, er robotterne de nye samboer i Odense Congress Center. Robotmessen R-18 bliver afholdt for første gang i tandem med elektronikmessen, og modtagelsen er overvejende positiv hos de branchefolk – fra elektronikindustrien vel at mærke – Electronic Supplys udsendte har talt med på messegulvet. 

- Jo flere de kan samle, jo bedre, lød det fra både Esben Randers og Karsten Viborg fra Ravi Electronics. 

De to partnerne bag elektronikproducenten i Aalborg ser både muligheder for at sælge ind til robotternes avancerede kredsløb, og fordele ved at endnu flere potentielle kunder er samlet i messehallerne. 

- Det er super positivt, at OCC har udvidet med robotter. Så kan vi potentielt hive nye kunder ind, siger Eltraco Automations direktør, Mikael Thomsen.   

Han var udstiller på og medarrangør af ’Produktion i Danmark’-området, som også tiltrak rigtig mange besøgende i løbet af den tre dage lange messe.

Læs mere om: E-18
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531