23948sdkhjf

Universal Robots udvider gylden succes

Robotproducenten har nu solgt cobot nummer 25.000

Universal Robots meddelte tidligere i år, at virksomheden vil fejre salget af 25.000 cobots ved at udlodde en særlig Gold Edition-cobot, inklusive gratis forsendelse, til en heldig kunde.

Udmeldingen resulterede imidlertid i stor interesse og mange tilbagemeldinger fra kunder verden over. Universal Robots har derfor besluttet at udlodde en guld-cobot til en kunde i hvert område af verden, hvor Universal Robots opererer.

Præmien til hver af disse kunder er den førnævnte Golden Edition-cobot med led i en guldfarvet finish.

Og vinderen er...
Universal Robots nåede for nylig denne milepæl: 25.000 solgte cobots siden virksomhedens allerførste salg i 2008.

I Nordeuropa blev den heldige vinder virksomheden B-Loony i Storbritannien. B-Loony, der har base i Chesham, Buckinghamshire og fremstiller en bred vifte af skræddersyede, specialtrykte produkter, fik overrakt sin Gold Edition UR3-cobot ved et møde den 4. september 2018.

På mødet deltog Mark Gray, salgschef for Universal Robots i Storbritannien, samt den britiske distributør Raruk Automation.

- På vegne af hele virksomheden, vil jeg gerne sige tak for denne helt særlige guld-cobot. Den vil indtage en vigtig plads på vores produktionsgulv, og den har allerede vist sig at være et stort hit blandt vores medarbejdere, udtalte driftsdirektør for B-Loony, James Clephan.

- Den gyldne cobot vil snart blive sat til at arbejde sammen med vores andre robotter, hvilket vil hjælpe os med at øge vores markedsandel gennem produktionen af to millioner meter reklamevimpler hvert år, tilføjede han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109