23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Artlinco A/S
Gitte Dyrlund har overtaget jobbet som administrerende direktør i Artlinco A/S. Samtidig træder de to ejere, Søren X. Frahm og Robert B. Riedel, et skridt tilbage for at få mere tid til opgaveløsning og kunderelationer.

Artlinco er en designvirksomhed, der kan hjælpe kunderne med den samlede proces fra idé til markedsintroduktion.

Asger BC Lys A/S
Hans Christian Galst er indtrådt i bestyrelsen for Asger BC Lys A/S til fordel for Torben Holme Nielsen.

Asger BC Lys er en fremstillingsvirksomhed, som producerer og sælger lamper og leverer LED- og diodelys.

Brightpoint Denmark A/S
Steven Edward Fivel, USA er udtrådt af bestyrelsen. Craig Meredith Carpenter, USA er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Brightpoint Danmark er landets største uafhængige distributør af mobiltelefoner og tilbehør.

C.O. Olver A/S
Hans Jørgen Beier er i bestyrelsen for C.O. OLVER A/S udskiftet med Jens Anker Hansen.

C.O. Olver A/S er et installationsfirma, der beskæftiger sig med alt fra traditionelle installationsopgaver til specialiserede opgaver indenfor tele, edb fiber, ABA, AIA samt overvågning.

DSE Airport Solutions A/S
Niels Buus og Ib Havn er begge udtrådt af bestyrelsen. Kristian Fuglsang Midtgaard er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Elektromarine A/S
Tage Lindsted Engsig er udtrådt af bestyrelsen. Jesper Høy er indtrådt som formand for bestyrelsen. Torben Stegenborg Andersen og Jørgen Behrnt Pedersen er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Elektromarine A/S leverer alle aspekter af industriautomationsløsninger, lige fra design, engineering, installation og dokumentation med speciale i marine, industri og offshore.

GPV Electronics A/S
Kurt Carstensen, administrerende direktør i Syren Support A/S, er udtrådt af bestyrelsen. Henrik Tornbjerg er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Hymite A/S
Johan Anders Siberg, Sten Søren Larsen og Hans-Günther Manfred Schreck er alle udtrådt af bestyrelsen. Ole Hilbert, direktør i Infico A/S, Morten Groot, Per Hilbert er alle indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Hymite A/S fremstiller hermetisk tætte mikro-indkapslinger til optoelektroniske og MEMS komponenter.

Nokia Danmark A/S
Ole Matzen Feddersen er udtrådt af direktionen for Nokia Danmark A/S, hvorefter Claudia Lillebjerg Simonsen er indtrådt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078