23948sdkhjf

Remoni vil ændre på sammensætningen af medarbejderne

Tre fjerdedele af sensorfirmaets ansatte arbejder i dag med udviklingsområdet. Nu ændrer det sig

Salget får en spand kul hos Remoni, som netop har ansat Niels Riis Christensen til at stå for sensorfirmaets salgsindsat i Danmark. 

Firmaet i Stilling udvikler og fremstiller clamp-on IoT sensorer kombineret med kunstig intelligens og algoritmer, som gør det lettere at overvåge og dermed reducere spild af vand, el og varme. Og Niels Riis Christensen kommer til på et tidspunkt, hvor der sker en masse spændende ting. 

- Vi har netop lanceret vores nye banebrydende EMS (Energy Management System) – ReCalc Monitor – og derudover har vi lige modtaget nyheden om, at vi har fået patent på vores clamp-on IoT sensorer i USA. Vi er derfor i kraftig vækst og der er brug for flere hænder, så vi er begejstrede for, at få Niels med ombord med ansvar for det danske marked, siger Ole Puggaard, chef for salg og marketing i Remoni. 

Den amerikanske drøm må vente
For Ole Puggaard selv betyder nyansættelsen, at han får frigjort tid til at fokusere på alt salg udenfor rigets grænser samt de mere overordnede salgsopgaver, forklarer firmaets stifter og direktør, Bo Eskerod Madsen, til Electronic Supply. 

USA bliver dog ikke første opgave, selvom Remoni har fået patent på det store marked på sine sensorer, PowerMoni, FlowMoni og HeatMoni til overvågning af henholdsvis strøm, vand og varme. 

- Vi har ikke noget i USA endnu, men det bliver afgørende for, at vi kan komme derover noget hurtigere. På et tidspunkt kommer vi til at ansætte en, der skal have det op at køre i USA. Det bliver en fuldtidsmand, som skal derover for at identificere barrierer, finde distributører og lignende, siger Bo Eskerod Madsen. 

Ingen i salg er blevet til fire på halvandet år
Med ansættelsen af Niels Riis Christensen er det nu fire af Remonis 20 ansatte, der arbejder med salg, support og marketing. Resten har fokus på udvikling af firmaets intelligente sensorer og de relaterede aktiviteter. 

Den første af de fire i salgsfeltet blev vel at mærke ansat i maj 2017, nogenlunde samtidig med, at firmaet præsenterede sin produktplatform og derfor skulle have gang i salget. Fremover vil ansættelserne også primært ske på salg- og supportsiden.

- Vi er 20, så udvikling og back office er godt kørende. Nu skal der flere til i salg og support, siger Bo Eskerod Madsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11