23948sdkhjf

Efter stifters farvel - her er Odense-firmas nye topchef

Henrik Lunde skal bringe sin erfaring fra Thrane & Thrane, Rovsing og Photonics Energy i spil

Henrik Lunde er ny administrerende direktør i Kubo Robotics. Det oplyser selskabet via sin LinkedIn-profil 

- Jeg er begejstret for at arbejde sammen med Kubos team og bestyrelsen for at drive udviklingen fra et lille selskab til et anerkendt brand blandt lærere i hele verden, siger Henrik Lunde ifølge LinkedIn-meddelelsen. 

Med sig til topposten hos producenten af små, kubeformede læringsrobotter, tager Henrik Lunde 15 års ledelseserfaring. Hans karriere tæller ledelsesposter hos Thrane & Thrane, Rovsing og Photonic Energy. 

Igennem sine otte år hos Thrane & Thrane havde skiftevis titel af CEO, COO og VP Sales & Marketing.  

Pudseligt direktør-farvel tidligere i år
Kubos medstifter og tidligere direktør, Tommy Otzen, sagde stop i maj i år. Beskeden om direktør-stoppet kom også dengang via LinkedIn. 

Dengang lød det fra Kubo:

- Tommy har igennem de sidste tre år sammen med Daniel Lindegaard (medstifter og COO, red.) været hovedkræfterne bag udvikling af Kubo læringskonceptet, som nu står overfor at skulle indtage en global markedsposition. En ny fase der kræver øget fokus på drift, kommercialisering, organisationsopbygning og etablering af processer. Tommys motivation og drive ligger primært i at skabe noget nyt og anderledes og han har derfor ønsket at vende tilbage til udgangspunktet.

Siden Tommy Otzens farvel har Kubos daglige ledelse bestået af medstifter og COO Daniel Lindegaard samt kommerciel direktør Preben Struckmann Hansen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094