23948sdkhjf

Børsmillioner skal gøre teknologifirmas produkt lækkert

Scape Technologies har fået styr på teknologien, nu har firmaet to fokusområder

Endnu et firma med rødder i det fynske barsler med vækstplaner. Scape Technologies, som har udviklet et system til 3D vision bin-picking, har annonceret en forestående børsentré. 35 millioner kroner vil firmaet hente via en børsnotering på den danske minibørs First North.  

Nu løfter firmaets administrerende direktør, Søren Bøving-Andersen, sløret for, hvilke to punkter børsmillionerne skal bruges til. Det skriver Fyens Amts Avis. 

- Nu har vi styr på teknologien, og næste skridt er at give den en lækker indpakning, forklarer Søren Bøving-Andersen til avisen med henvisning til interfacet til Scape Technoogies robot-styrings-software. 

Partnerskab med integratorerne
Opbygning af en salgs- og serviceorganisation er det andet indsatsområde. I bestræbelserne er partnerskaber med underleverandørerne til bilindustrien, robotintegratorerne, centralt. 

Ifølge Søren Bøving-Andersen har der været interesse fra kunder med 300 potentielle projekter. For nuværende har Scape Technologies solgt 75 projekter. Kundelisten tæller Ford og ejer af dækfirmaet Continental, Schaeffler. 

Scape Technologies A/S havde et underskud før skat på 11 millioner kroner sidste år. I 2016 var minusset på og 4 millioner kroner før skat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095