23948sdkhjf

Producent af netværksprodukter tager en stor bid af lille kollega

DKT, producent af produkter til bredbåndsnetværk og kabel-tv-industrien, overtager aktiemajoriteten i Teledan-Witronic. 

- Ambitionen er at skabe en virksomhed, som er suverænt den stærkeste på produkt-mix og ekspertise for dermed bedre at kunne understøtte de private nets kommende investeringer og opgraderinger til hurtigere bredbånd med videre, siger direktør Jan Poppe fra Teledan-Witronic i en pressemeddelelse, hvor det nye forhold omtales som et partnerskab. 

Jan Poppe, Teledan-Witronics hidtidige ejer, fortsætter som administrerende direktør i firmaet, der har afdelinger i Horsens og Rødovre.

Bruttofortjenesten er ti gang så stor
- Vi ser partnerskabet med Teledan som et nødvendigt skridt i denne retning (at udbrede den nyeste teknologi i den digitale infrastruktur, red.), da vi dermed sikrer os, at den viden og ekspertise DKT har opnået gennem mere end 40 år i branchen, også kommer de mindre aktører på markedet til gode, Christian Emborg, administrerende direktør i DKT.  

DKT, som har base i Kirke Saaby på Midtsjælland er blandt andet leverandør og samarbejdspartner til YouSee, Stofa og Huawei. 

Med partnerskabet får Teledan-Witronic, der er totalleverandører af produkter til digitalmodtagelse og distributionsteknologi, nu også DKTs produkter i porteføljen, herunder DOCSIS 3.1 produkter. 

Teledan-Witronic havde en bruttofortjeneste på 3,65 millioner kroner og et overskud før skat på 0,17 millioner i 2017, som den senest offentliggjorte årsrapport dækker. 

DKTs bruttofortjeneste var 34,0 millioner kroner og overskuddet før skat på 19,4 millioner kroner i regnskabsåret 2016/17.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094