23948sdkhjf

Peter Brovil skal styre travle udviklere

Scanvaegt System har fuld fart i udviklingsafdelingen, som har travlt med nye produkter og løsninger. For at styrke og styre afdelingen har firmaet derfor ansat Peter Brovil som ny udviklingschef. Han tilfører ifølge Scanvaegt stærke kompetencer inden for proces- og flowteknik samt erfaring med ledelse og udvikling af højt kvalificerede medarbejdere.

- Vi arbejder målrettet med en klar strategi for vækst og produktudvikling til både eksisterende og nye markeder. Så vi ser frem til samarbejdet med Peter Brovil, som skal være med til at løfte og styrke vores udviklingsafdeling. Her vil han sikre, at Scanvaegt er upfront med nyeste teknologier og udviklingstrends. Peter spænder meget bredt fagligt og vil - som del af ledergruppen - også bidrage til virksomhedens fortsatte vækststrategi, som han kommer til at spille en nøglerolle i eksekvering af, siger adinistrerende direktør Jan Elgaard.

Peter Brovil starter hos Scanvaegt Systems den 1. november. Han kommer fra en stilling som senioringeniør samt team- og projektleder i udviklingsafdelingen hos Innoscan. Her har han blandt andet arbejdet med udvikling af højhastighedsinspektionsmaskiner til medicinalindustrien samt fuldautomatiske enheder til udsortering og pakning.

I årene 1993-2007 var Peter Brovil udviklingsingeniør hos det tidligere Scanvaegt International, så han har allerede kendskab til firmaets automatiske veje- og sorteringslinier til fødevareindustrien.

Peter Brovil er uddannet Maskiningeniør, B. Sc. (Hons.) Mech. Eng. fra Aarhus Teknikum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078