23948sdkhjf

Ny Grundfos-formand er ikke en overgangsløsning

Arbejdet med at finde tre nye bestyrelsesmedlemmer er nu gået i gang

Estrid Due Hesselholt blev onsdag valgt som ny bestyrelsesformand for Poul Due Jensens Fond, der ejer aktiemajoriteten i Grundfos.

Der har været spekuleret i, at et medlem af Grundfos-familien ville sætte sig i spidsen for bestyrelsen midlertidigt, indtil en ny ekstern formand kunne rekrutteres, men i et interview med Finans.dk understreger Estrid Due Hesselholt, at hun ikke ser sig selv som nogen overgangsløsning.

- Nej, det gør jeg ikke. Jeg sidder her lige så længe, som jeg har bestyrelsens opbakning, og selvfølgelig også så længe jeg har lyst og energi til det. Det er korrekt, at jeg har rundet de 70 år. Sådan er det. Så det er ikke noget med, at jeg kommer til at sidde i 20 år, men det er sådan, det er, siger hun til Finans.dk.

Hun betegner tidligere bestyrelsesformand Jens Bagers og de to bestyrelsesmedlemmer Ingelise Bogasons og Anne-Birgitte Albrechtsens exit fra bestyrelsen som en ”lidt drastisk beslutning”, men understreger samtidig, at arbejdet med at rekruttere tre nye, eksterne medlemmer er godt i gang.

- Vi har kontakter ude og faktisk nogle rigtig gode kandidater allerede. Så der er fuld fart på det, så vi kan få genoprettet det fulde medlemstal i fondsbestyrelsen, siger Estrid Due Hesselholt til Finans.dk.

Originalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE10961118/ny-formand-for-grundfosejer-drastisk-beslutning-af-tidligere-formandskab-bare-at-gaa/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097