23948sdkhjf

Producent af radioudstyr bare vokser og vokser - etablerer sig i Sydamerika

Damm Cellular Systems bare vokser og vokser i Sydamerika. Det tager den Sønderborg-baserede producent af digitalt radioudstyr konsekvensen af og etablerer eget kontor i Sao Paulo, Brasiliens største by. Kontoret bliver selskabets base i hele regionen. 

Det oplyser Damm på sin hjemmeside. 

Særligt efterspørgslen efter Damms Tetraflex- kommunikationssystem er øget de seneste år, og selskabet har fået et godt greb om segmenterne tung industri, miner, kommuner, transport og operatører. 

Kontoret i Brasilien skal både tage hånd om kommercielle opgaver og supporterer selskabets løsninger til nye og eksisterende kunder i hele regionen, fremgår det på Damms hjemmeside. 

Global strategi med blik for det lokale
Entréen i Sydamerika er del af selskabets globale strategi om at styrke sin lokale tilstedeværelse. 

- At vi bevæger os tættere på vores hovedmarkeder, partnere og kunder er et strategisk skridt, som skal styrke vores ydelser og support  i hele regionen, siger Khaled Abdel-Karim, direktør for forretningsudvikling ved Damms hovedkontor i Danmark.  

Ud over hovedkontoret i Sønderborg og den nye afdeling i Brasilien har Damm Cellular Services også kontoret i Atlanta i den amerikanske stat Georgia, i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur samt i byen Molendinar udenfor Brisbane i Australien

Damm Cellular Solutions leverer digitale radio infrastruktursystemer til kunder i private erhverv og den offentlige sektor.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113