23948sdkhjf

Mir vinder fynsk vækstpris

Robotvirksomheden vinder dette års EY Entrepreneur Of The Year i region Fyn

Mobile Industrial Robots blev kåret som regionsvinder på Fyn ved et arrangement hos EY torsdag aften.

- Dette års fynske vinder ligger forrest i feltet og trækker mange flere med. Juryen hæfter sig ved, at de ikke alene har skabt en helt ny industri i Danmark, som er godt på vej til at blive et globalt væksteventyr. De hjælper også virksomheder verden over med at automatisere og optimere interne transporter. Og de er en aktiv del af et levende miljø, hvor de inspirerer andre omkring sig og selv fører nye ideer ud i livet, siger Brian Skovhus Jakobsen, Partner i EY og ansvarlig for region Fyn i EY Entrepreneur Of The Year.

Ved kåringen torsdag var Mobile Industrial Robots oppe mod fire andre finalister i regionen: Guldfeldt og Hans Jørgensen & Søn, Nature Planet, Scangrip og Trade Point.

På Fyn er 137 virksomheder kvalificeret til konkurrencen i år. Det er 27 pct. flere end sidste år, hvilket sammen med Syd- og Sønderjylland er den største fremgang i år på landsplan.

- Erhvervslivet på Fyn har rigtig godt gang i hjulene, og vi har mange, der kan præstere høj vækst. Sidste år var der et uændret antal vækstvirksomheder på Fyn, men i år ser vi en solid fremgang, siger Brian Skovhus Jakobsen, Partner i EY og ansvarlig for region Fyn i EY Entrepreneur Of The Year.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113