23948sdkhjf

Radarfirma har hyret 70 men mangler 40

Trackman brager afsted. Firmaet med base i Hellebæk ved Helsingør udvikler og fremstiller sportsradarer til eksempelvis golf, og baseball, og har netop fået en TV-aftale omkring den amerikanske fodboldliga NLF.

Det kræver kvalificerede ingeniører, softwareudviklere og det der ligner. Alene i år er der kommer 46 nye medarbejdere til i Danmark og samlet set 70 i hele firmaets afdelinger, så Trackman nu har 275 ansatte rundt om i verden. Det skriver Børsen.

Mangel på medarbejdere er dog en hæmsko for væksten.

Må følge med stigende lønninger
- Vi har en række udviklingsprojekter, hvis produkter kunderne efterspørger, som vi kunne sætte i gang, hvis vi havde de 40 medarbejdere. Vores vækst ville helt klart være større. Jeg tror, vi kunne vækste 10-15 pct. mere, end vi gør nu, siger Klaus Eldrup-Jørgensen, administrerende direktør og medejer i Trackman til Børsen, og fortsætter: 

- Der er markeder, vi kunne betjene, som vi ikke betjener i dag. Problemet er, at hvis vi ikke gør det, kan der være konkurrenter, der når det først. Der er et vindue åbent nu, men det kan være lukket om et år eller to. Så det er super kritisk.

Firmaet har derfor set sig nødsaget til at følge med på opadgående lønninger til de eftertragtede medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064