23948sdkhjf

Odense-firma hyrer 20 eksperter fra tidligere konkurrent

Universal Robots (UR) ansætter over 20 medarbejdere fra den amerikanske virksomheden Rethink. Den danske robotproducent fusionerer dermed sit Boston-kontor med Rethinks tidligere hovedkvarter i Seaport-området i Boston, USA med øjeblikkelig virkning. Det oplyser UR i en pressemeddelelse.

Rethink Robotics producerer ligesom UR kollaborative robotter. Virksomheden blev I oktober overtaget af tyske Hahn Group, efter at den amerikanske robotproducent var lukket kort forinden.

En styrkelse på flere felter
For UR er der tale om en gruppe nøglemedarbejdere, der kommer med stor erfaring inden for ingeniørvidenskab, produktudvikling og robotløsninger i forhold til kollaborative robotter.

- Vores nye kollegaer fra Rethink har en omfattende ekspertise, viden og knowhow om ikke bare teknologi, men også om markedsvilkår og om, hvad kundernes udfordringer er, siger URs president Jürgen von Hollen.

- Dét at vi har kunnet skaffe vigtige medlemmer fra Rethink-teamet vil få stor positiv indflydelse på muligheden for at kunne leve op til efterspørgslen på markedet og samtidig skabe innovation, tilføjer han.

Hurtigere vej til målsætningerne
UR oplever stor vækst for øjeblikket, hvilket medfører en løbende tilpasning af virksomhedsstruktur og processer for at kunne leve op til virksomhedens mål for 2019 og fremover. Med nyansættelserne fra Rethink Robotics forventer Jürgen von Hollen, at det vil blive muligt for virksomheden at opnå de strategiske ambitioner hurtigere.

- Rethink Robotics har sammen med Universal Robots været banebrydende indenfor skabelsen og udviklingen af det globale marked for kollaborative robotter, siger han, og tilføjer:

- De har altid været en god konkurrent, som hjalp os med at skabe opmærksomhed omkring cobots på verdensplan, og vi ønsker at sikre os, at deres kunder fortsat kan få gang i deres initiativer om kollaborativ automation.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11