23948sdkhjf

Danske teknologier gik sejrsgang i Düsseldorf

21 virksomheder var med på den danske fællesstand på messen RehaCare

For nylig løb Europas største messe inden for rehabilitering, pleje og genoptræning, RehaCare, af stablen i Düsseldorf. RehaCare er mødested for blandt andet producenter af hjælpemidler og velfærdsteknologi, forhandlere og sundhedsprofessionelle, og messen, der strækker sig over fire dage, tiltrak i år over 50.000 besøgende fra hele verden. Igen i år var Brancheforeningen Danish.Care med på RehaCare med en dansk fællesstand.

Fællesstanden

21 virksomheder var med på den danske fællesstand på RehaCare:
PF Mobility aps
Excellent Systems A/S
INNOVAID A/S
Global Carehab
Rika Care A/S
Protac A/S
Liftup A/S
Medema Danmark A/S
Robofit
VELA A/S
Akkumulator- og Batteriteknik ApS
dan rehab a/s
Wolturnus A/S
inmu touch
webequ
IMMO A/S
Brain Plus ApS
Life Science Robotics ApS
Langhøj Live
R82 A/S
Etac Immedia A/S

- Vi arrangerer den danske fællesstand som en service til de danske udstillere - både virksomheder der er medlemmer af Danish.Care, og virksomheder der ikke er. Danmark har et stærkt brand i Tyskland og udlandet og er kendt for kvalitet, design og innovation, og det er stærkt at kunne stå samlet over 20 firmaer under det danske flag. Vi tilbyder mødefaciliteter, fællesskab og lidt at spise og drikke i møde- og loungeområdet på fællesstanden. Det er stærkt både fagligt og socialt at kunne stå sammen, og udstillerne imellem er det værdifuldt at kunne støtte hinanden, og de nye udstillere kan trække på viden fra nogle af de mere erfarne, siger Morten Rasmussen, direktør i Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi

Travlhed

Der var travlt i loungeområdet på fællesstanden, fortæller han. Specielt de to første dage var meget intense med masser af besøg og møder.

- Vi hjælper også med matchmaking og kontakter mellem danske og udenlandske firmaer. Og i samarbejde med det danske konsulat i München arrangerede vi et oplæg omkring markedsadgang til Tyskland, fortæller Morten Rasmussen.

Skaber relationer
Der var 21 udstillere på den danske fællesstand på RehaCare.

Blandt udstillerne var virksomheden INNOVAID, der udvikler og sælger hjælpemidler til træning, herunder genoptræning. Størstedelen af omsætningen kommer fra eksportmarkeder.

- Det er en messe, hvor vi får skabt nogle relationer, siger virksomhedens adm. direktør, Martin Hjort.

- Vi får en del nye kontakter primært til distributører og får også genoplivet nogle gamle kontakter, fortæller han, og tilføjer, at det specifikke udbytte af messen først vil vise sig i løbet af det kommende års tid.

Hvad fik Danish.Care ud af at deltage på messen?

- For Danish.Care er messen en succes, hvis udstillerne er tilfredse, og vi har kunnet hjælpe med de rette faciliteter og kontakter. Og så er det en fornøjelse at kunne mødes med så mange danske firmaer over fire dage, siger Morten Rasmussen.

Ud over messen Health & Rehab Scandinavia i Bella Center, er det på RehaCare, man kan mødes med flest danskere inden for branchen, så det er også her, man kan tage pulsen på, hvordan det går, og hvad der rører sig i branchen, forklarer han.

Hvad oplevede du af tendenser på årets RehaCare?

- Der kommer flere og flere asiatiske firmaer til Europa og i hvert fald til RehaCare. Det gør det endnu vigtigere at kunne fremhæve dansk kvalitet og dansk design og funktionalitet overfor både danske og udenlandske indkøbere og brugere. Og jeg tror fremover, at vi kommer til at se endnu flere digitale løsninger, og hvordan digitale og IT-bårne løsninger og services smelter sammen med de traditionelle fysiske hjælpemidler, siger han.

Næste gang Danish.Care er på messe med en dansk fællesstand er på Medica, også i Düsseldorf, til november.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094