23948sdkhjf

1.700 ville have en bid af Seluxit

Overvældende interesse da IoT-eksperten Seluxit gik på børsen.

Selskabet, som har udviklet sin egen IoT-platform samt leverer soft- og hardware, har netop gennemført en aktieemission og udvidet aktiekapitalen med 26 millioner kroner. På forhånd har 28 investorer afgivet tilsagn på 4,8 millioner kroner. 

Hele 1.699 investorer udviste interesse, så udbuddet blev overtegnet med 41,8 pct. Andelen af aktiekapital, der ejes af de nye aktionærer, er 28,18 pct., så Daniel Lux og Morten Frederiksen sidder stadig på en kontrollerende andel.

Investorer bliver sælgere
- Børsnoteringsprocessen har resulteret i øget synlighed i markedet, og dette har givet os en del interessante henvendelser fra potentielle nye kunder. Vi er især blevet positivt overrasket over, hvordan vores nye aktionærer har deltaget ved at gøre os opmærksomme på mulige nye kunde emner, siger Seluxits administrerende direktør Daniel Lux, som stiftede firmaet sammen med Morten Frederiksen i 2006, i en meddelelse til børsen.

Provenuet fra udbuddet skal anvendes til, at Seluxit kan fortsætte sin produktudvikling og udbygge sine salgsaktiviteter for at vokse og være en international spiller indenfor IoT løsninger til B2B markedet.

Seluxits løsning findes i blandt andet det tyske energiselskab Innogys elmålere, Husqvarna/Gardenas robotplæneklippere og apparater fra Kärcher og Al-ko.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093