23948sdkhjf

Robot-ide blæses op i stor skala

Efter prototypeforløb skal robotten være fast træningsmakker for en hel kommunes skulderpatienter.

Virksomheden Robofit har over to prototypeforløb samarbejdet med Aarhus Kommune om udviklingen af en skuldergenoptræningsrobot.

Robotten implementeres nu i storskala i Aarhus Kommune.

Udviklingen er foregået i et udviklingssamarbejde mellem Robofit og Aarhus Kommunes Ortopædiske Genoptræningscenter, som hele tiden har kunne integrere den feedback, de har fået fra terapeuter og borgere, i løsningen

- Formålet [har] været at skabe et redskab, der kunne hjælpe borgere hurtigst muligt tilbage til deres normale hverdag – uden smerter og uden begrænsninger i deres førlighed. Vi har været klar over, at terapeuterne er afgørende for at kunne give den tilsigtede værdi. Uden det afgørende samarbejde med Aarhus Kommune, deres terapeuter og borgere, var Robofit slet ikke det produkt vi ser i dag, siger Jesper Heltzen, direktør i Robofit ApS.

Aarhus kommune har på baggrund af prototypetesten udarbejdet en rapport, der dokumenterer effekten af Robofit hos de borgere, der anvendte robotten i deres genoptræningsforløb som supplement til de konventionelle træningsredskaber. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094