23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Industriens Fond

Thomas Hofman-Bang bliver ny adm. direktør for Industriens Fond. Han overtager posten fra fra Mads Lebech, der tiltræder som adm. direktør for TryghedsGruppen og TrygFonden.

- Bestyrelsen har med valget af Thomas Hofman-Bang sikret, at Industriens Fond får en leder med stor erfaring i at drive industriel og rådgivende virksomhed i en dansk og global kontekst. Thomas Hofman-Bang har et stort netværk i erhvervslivet og blandt nøgleaktører inden for erhvervsfremme og forskning i Danmark. Thomas Hofman-Bang er en ambitiøs person, der besidder de evner som Industriens Fond har behov for, lyder det fra Sten Scheibye, der er bestyrelsesformand for Industriens Fond.

Fokus på værdiskabelse

Thomas Hofman-Bang har gennem en lang erhvervskarriere arbejdet indgående med blandt andet internationalisering, innovation, talentudvikling og konkret anvendelse af ny viden og teknologi i virksomheder. Det oplyser Industriens Fond i en pressemeddelelse.

- Industriens Fonds fokusområder og mission står mig nær. Både som erhvervsmand og med min store interesse for samfunds- og velstandsudviklingen i Danmark. Med både praktisk og strategisk erfaring i rygsækken vil det være mit mål at videreføre og videreudvikle Industriens Fonds arbejde til gavn for konkurrenceevnen og værdiskabelsen i dansk erhvervsliv, siger Thomas Hofman-Bang.

Den nye direktør kommer fra en stilling som CEO hos KPMG og var før det mangeårig CEO for den globale industrikoncern NKT. Sideløbende har Thomas Hofman-Bang bestyrelseserfaring fra en række toneangivende virksomheder og organisationer såsom blandt andre William Demant, Rambøll, Neurosearch, Dansk Industri, Danmarks Vækstråd, Copenhagen Capacity og Bikubenfonden.

Ros til Mads Lebech

Den afgående direktør Mads Lebech får pæne ord med på vejen.

- Bestyrelsen i Industriens Fond skylder Mads Lebech stor tak for en dedikeret kæmpeindsats. Mads har ført Industriens Fond igennem en enorm udvikling i de 10 år hvor han har siddet ved roret. Han overleverer en fond i god form, hvor der er mange aktive projekter, styr på placeringen af formuen og en helt ny strategi," siger Sten Scheibye, der siden 2011 har været bestyrelsesformand for fonden.

Dermed siger Industriens Fond farvel til sin direktør, der gennem 10 år har stået i spidsen for fondens sekretariat og mange forskellige aktiviteter i ind- og udland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11