23948sdkhjf

Eaton Danmark ansætter ny salgschef

Eaton Danmark har per 1. januar 2019 ansat Per Vagnholm som ny salgschef. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. Eaton står overfor lanceringen en række nye produkter og udvider i 2019 samarbejdet med el-grossisterne i Danmark. Per Vagnholm skal være med til at gøre udvidelsen til en succes for alle parter og får ansvar for at analysere mulighederne i markedet, optimere Eatons salgsstrategi og være daglig leder for Eatons komponent salgsteam.

Per Vagnholm kommer fra en skandinavisk stilling som Business Development Manager hos teknikdistributøren RS Components, hvor hans primære opgave har været at drive virksomhedens vækst på tværs af det skandinaviske marked.

Det er den samme vækstrejse, Per Vagnholm nu vil stå i spidsen for at guide Eaton Danmark igennem.

”Jeg kender allerede en del til Eatons kunder og produkter fra mit tidligere job og ser rigtig mange muligheder for Eaton i Danmark. Eaton har nogle fantastiske produkter som fx deres digitale fejlstrømsafbrydere og gnist detektorer, som har stort potentiale, og et nyt interessant koncept er lige på trapperne,” siger Per Vagnholm.

Per Vagnholm har en elektronikbaggrund, men har arbejdet både med salg, indkøb og forretningsudvikling for en række store globale virksomheder. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078