23948sdkhjf

Goldman Sachs og CVC med i kampen om Haldor Topsøe

Haldor Topsøe har siden juni 2018 været på udkig efter en ekstern investor, og nu lader det til, at slutfeltet snævrer ind. Det skriver Børsen.

Adskillige store aktører har vist interesse for at overtage en post i virksomheden og har afgivet indikative bud, og ifølge avisen er en lille kreds af potentielle købere nu gået videre til den afgørende budrunde. Herefter vil Haldor Topsøe formentlig gå i forhandlinger med en eller flere af budgiverne om en aktiepost i den knap 80 år gamle ingeniørvirksomhed.

Ifølge Børsen er der flere højtprofilerede kapitalfonde blandt budgiverne, og både Goldman Sachs og CVC Capital Partners er med i opløbet, mens også Blackstone bliver nævnt i feltet af seriøst interesserede købere. Det er dog ikke lykkedes at få bekræftet, hvorvidt sidstnævnte fortsat er med i kampen. Tidligere er Lego-familien Kirk Kristiansens holding- og investeringsselskab, Kirkbi, blevet nævnt som en potentiel køber, men ifølge Børsens oplysninger er Kirkbi ikke en del af det afgørende felt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111