23948sdkhjf

Gratis konference om effektelektronik

Hør det nyeste om halvlederkomponenter og bliv opdateret om nye materialer til brug inden for avanceret effektelektronik, når SDU i Sønderborg den 25. januar holder afsluttende konference for ’Advanced Power Electronics in the Baltic Sea Region Conference’. Der både frokost og middag med i arrangementet, og det koster ikke noget at deltage.

Mads Clausen Instituttet på SDU Sønderborg er yderst bevidst om de klimaudfordringer, verden står overfor. Instituttet ser det som en del af dets ansvar at opfinde de tekniske løsninger, som gør en forskel i dagligdagen både regionalt og globalt.  

Ét af de initiativer, som MCI har søsat, er Interreg Baltic Sea Region-projektet Power Electronics for Green Energy Efficiency (Green PE), der er finansieret med midler fra den Europæiske Fond for Regionaludvikling. I dette projekt har instituttet sammen med andre universiteter formidlet deres indgående viden om nye materialer til brug inden for avanceret effektelektronik. Projektet har haft til formål at nedbryde kommunikationsgrænserne mellem universitetsverdenen og industrien, så virksomheder i Østersøområdet har kunnet se de åbenlyse fordele ved nye halvledermaterialer som SiC og GaN. 

Den afsluttende konference i forbindelse med Green PE vil finde sted d. 25. januar på Alsion i Sønderborg og vil give virksomheder mulighed for at høre om projektets konklusioner i forbindelse med grøn energieffektivitet. Samtidig er der mulighed for at stille spørgsmål til og indgå i samtale med europæiske politikere, forskere og andre virksomhedsrepræsentanter. 

Allerede den 24. januar klokken 19.00 er der åbningsreception med efterfølgende middag på den lokale restaurant Colosseum, hvor der vil være rig mulighed for at netværke med både projektets forskere og repræsentanter fra industrien.

Du kan finde programmet for konferencen og tilmelde dig på www.balticgreenpower.eu og tage et kig på den video, SDU har produceret i forbindelse med projektet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096