23948sdkhjf

Lan-com skal forhandle kabler fra Prysmian

Prysmian Group Denmark har indgået en strategisk distributionsaftale med Lan-Com i Smørum. Aftalen indebærer at Lan-Com fremover forhandler og distribuerer et udvalg af Prysmians fiberoptiske kabler til det danske marked. Det oplyser Prysmian i en pressemeddelelse.

- Aftalen kommer på det helt rigtige tidspunkt for Lan-Com, da vores fremadrettede strategi netop er at satse meget stort på fiberoptisk kabling, siger Flemming Seerup CEO hos Lan-Com og fortsætter:

- Fra ultimo februar 2018 udvider vi vores lager med 60 procent, så der bliver masser af plads til de nye kabler. Vores afklipningsfacilitet står klar og vores portal er opdateret med de nye produkter.                      

Og også hos Pryisman er der stor tilfredshed med den nye aftale.

- Markedet for fiberoptisk kabling er meget attraktivt, men også yderst konkurrencepræget. Derfor er det aldeles vigtigt for Prysmian at have den helt rigtige partner, således at vi får maksimalt andel i markedet”, siger Kim Ciesla, Account Manager hos Prysmian Group.

Lan-Com har de sidste 28 år leveret fiberoptisk kabling til danske el-installatører, mens Prysmian Group er verdensledende inden for produktion og salg af kabler og kabelsystemer til energi- og telekommunikationsbranchen med en samlet årlig omsætning på over 11 milliarder euro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109