23948sdkhjf

Efter GN-toppost: Anders Hedegaard vender snuden mod Tyskland

Da Anders Hedegaard sidst i oktober meddelte, at han fratrådte sin stilling som øverste direktør for GN Hearing, var begrundelsen, at han var blevet tilbudt en topstilling i en udenlandsk koncern. Hvilken koncern har dog været en hemmelighed indtil nu.

Onsdag aften kunne flere medier berette, at Anders Hedegaard pr. 1. februar bliver ny administrerende direktør i tyske Rodenstock Group. Rodenstock er Tysklands førende producent af brilleglas og -stel med omkring 4700 medarbejdere fordelt på mere end 85 lande.

- Jeg er glad for at tiltræde som CEO i Rodenstock. Selskabet har en lang tradition og et stærkt ry. Det fremstiller og distribuerer produkter i verdensklasse og anvender den mest innovative teknologi og har et stort vækstpotentiale, siger Anders Hedegaard i en pressemeddelelse.

Anders Hedegaard overtager posten efter Oliver Kastalio, der har stået i spidsen for koncernen siden 2010. Rodenstock har hovedkvarter i München og er ejet af kapitalfonden Compass Partner, der har base i London og i amerikanske Stanford.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142