23948sdkhjf

Lunderskov-virksomhed prisbelønnet for roterende seng

Virksomheden RotoBed har netop vundet IF Design Award for deres plejeseng, der også bærer navnet RotoBed.

Sengen vandt i kategorien ”Product” og kategorien “Medicine/Health”. 

Plejesengen er designet til at kunne rotere brugeren ud af sengen, hvilket er en fordel for både brugere og plejepersonale.

Sengen blev sat i produktion sidste år, og indehaveren af virksomheden, Martin Riis Holm, ser IF design-prisen som et skulderklap for det store udviklingsarbejde.

- Rotobed er først og fremmest et funktionelt hjælpemiddel, men vi har villet fokusere på designet også. Dels fordi det har betydning for kunderne, at de ikke skal ligge i en metalseng, der minder dem om deres sygdom -og dels fordi vi går efter det internationale marked. Der har det skandinaviske design stor værdi, og det er Hans Sandgren Jakobsen en formidabel repræsentant for, siger Martin Riis Holm.

RotoBed blev valgt som vinder af en jury bestående af 67 uafhængige eksperter fra hele verden. 6,375 deltagere fra 52 forskellige lande deltog i konkurrencens syv discipliner i håbet om at opnå dette kvalitetsstempel.

Hul til verden
Og prisen falder på et gunstigt tidspunkt. Netop nu er RotoBed ved at slå hul igennem til det globale marked, og har netop landet aftaler i med forhandlere i Australien.

Repræsentanter fra RotoBed samt designeren af plejesengen Hans Sandgren Jakobsen får overrakt prisen 15. marts på IF Design Awards udstilling i Hamborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094