23948sdkhjf

Tidligere Falck-boss forlader Ambus bestyrelse: - Det er vi selvfølgelig kede af

Den tidligere topchef i Falck, Allan Søgård, har af personlige årsager valgt at forlade Ambus bestyrelse med omgående virkning. Det oplyste selskabet mandag eftermiddag i en meddelelse til fondsbørsen.

Allan Søgård, der har været en del af medicoselskabets bestyrelse siden 2011, og bestyrelsesformand Jens Bager understreger mandag, at afgangen ikke skyldes pres fra hverken ejerkredsen eller bestyrelsen i Ambu.

- Allan har selv ønsket at udtræde af bestyrelsen, og det er vi selvfølgelig kede af, for han har ydet en rigtig flot indsats i de syv år, han har været medlem af bestyrelsen. Men det er hans beslutning, og det har vi ikke nogen yderligere kommentarer til, siger Jens Bager til Børsen.

Jens Bager afviser overfor avisen at forholde sig til den verserende Falck-sag, men fastholder at det helt og aldeles har været Allan Søgårds egen beslutning at træde ud.

I sidste uge konkluderede Konkurrencestyrelsen, at Falck havde misbrugt sin dominerende stilling på markedet, da de 2014 igangsatte en kampagne, der havde til formål at sværte konkurrenten Bios til. I den forbindelse kom det også frem, at ledelsen og herunder Allan Søndergård godkendte kampagnen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078