23948sdkhjf

Scape henter endnu en tysker

Den fynske robotvirksomhed Scape Technologies, der i efteråret fik en flyvende start på tilværelsen som børsnoteret virksomhed, fortsætter succesen med endnu en stor ordre fra en tysk kunde. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.  

- Efter en stærk afslutning på 2018 med to ordrer fra Schaeffler Group får vi nu en fin start på 2019 med ordren på ikke færre end fire SCAPE Bin-Pickers til en af verdens største producenter af hængsler og systemer til køkken- og hårde hvidevareindustrien, fortæller Søren Bøving-Andersen, CEO i Scape Technologies.

Den globale producent af hængsler, Hettich Holding GmbH & Co. oHG, med hovedkontor i Hannover-området i Tyskland, har valgt dansk robotteknologi til at automatisere sin produktion.

Med 6.600 medarbejdere på verdensplan og en daglig produktion af mere end en million hængsler og beslag er Hettich er blandt verdens største i denne branche. En branche Scape Technologies har haft blikket rettet mod et stykke tid.

- Vi er stolte af, at vi så helt rigtigt, da vi skrev køkken- og hårde hvidevarer-industrien ind i vores strategi før nytår. Den branche minder efterhånden meget om bilindustrien, hvor vi har stor erfaring og allerede leverer til bl.a. Ford og Schaeffler Group, siger Søren Bøving-Andersen.  

Ordren, der blev bekræftet i dag af Hettich, skal leveres af selskabets nye partner, ST Integration & Robotics GmbH, som indgik partneraftale 20. december 2018. Ordrerne ændrer ikke ved selskabets forventninger til sidste og indeværende år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078