23948sdkhjf

Fra Nordjylland til New York – Blip lander sin hidtil største aftale

Danske Blip Systems, der har base i Vester Hassing ved Aalborg, har indgået aftale om at levere kømålingssystemet BlipTrack til de fire store New York-lufthavne JFK, Newark, Laguardia og Stewart.

- Aftalen er den største enkeltaftale, vi nogensinde har landet, fortæller Peter Knudsen, administrerende direktør hos BLIP Systems, i en pressemeddelelse.

Fremover bliver det altså nordjysk teknologi, der skal måle og oplyse lufthavnens passagerer om kølængder og forventede ventetider i sikkerhedskontrollen eller på taxaholdepladsen. Aftalen er indgået med Port Authority of New York and New Jersey, som har ansvaret for den regionale infrastruktur.

- Vi er fokuseret på at forbedre kundeoplevelsen i vores lufthavne ved at levere disse vigtige informationer, fortæller Port Authorty´s formand Kevin O'Toole og fortsætter

- Med BlipTrack kan vi give passagerne realtids information til bedre at planlægge deres rejse. Endnu vigtigere, det giver os data, så vi kan reducere ventetiderne fremadrettet.

Driftsmæssigt skal lufthavnene benytte de indsamlede data til at overvåge kø-situationen i realtid, så de kan reagere hurtigt og effektivt ved uregelmæssig drift og afbrydelser, ved for eksempel at åbne flere skranker. Data skal også anvendes at udvikle nye strategier, der skal reducere ventetider og forbedre rejseoplevelsen for lufthavnenes besøgende.

Udover lufthavne anvendes BlipTrack teknologien også på skisportssteder i USA, banegårde i Holland og forlystelsesparker i hele verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094