23948sdkhjf

GN-boss: - Opkøb var den hurtigste vej i førertrøjen

Med GN Audios opkøb af amerikanske Altia Systems har det danske selskab fået direkte adgang til den førende teknologi på markedet for videoteknologi til konferenceopkald. Det skriver Ritzau Finans ifølge Børsen.

- Det, vi gør med det her opkøb, er, at vi inkluderer et selskab, der har udviklet en videoteknologi, som er helt digitaliseret. Der er et produkt, men primært er der en teknologi, som er rigtig interessant, siger René Svendsen-Tune, der er administrerende direktør hos GN Audio, til Ritzau Finans.

Han peger på, at opgaven nu er at integrere teknologierne, så GN Audio kan levere det bedste på både lyd- og videofronten. Ifølge GN-bossen vil kommende løsninger på markedet for konferenceopkald alle inkludere videoteknologi, hvorfor det var afgørende for selskabet at få koblet video på sine løsninger.

- Vi har været ude at kigge efter den her teknologi i noget tid. Vi har kigget på en række selskaber og på, om vi kunne lave det selv. Vi ønsker at være foran markedet, og det ville tage lang tid, hvis vi selv skulle gøre det. Derfor fandt vi, at Altia Systems var det bedste selskab på netop det område, siger René Tune-Svendsen.

Næste skridt er skalering og kommercialisering af Altia Systems’ produkt, og GN Audio venter først, at opkøbet for alvor får finansiel effekt fra 2020 og frem.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109