23948sdkhjf

Fyringer hos Terma

Tirsdag har Terma afskediget 35 medarbejdere fra deres afdelinger i Lystrup, Herlev, Grenå samt i udlandet. Det drejer sig om 33 lønarbejdere samt 2 ansatte på en ”CO-medarbejderaftale”. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Tirsdag aften kunne Aarhus Stifttidende oplyse, at det drejer sig om 23 ansatte på hovedsædet i Lystrup, mens to var ansat på afdelingen i Grenå.

Afskedigelserne skyldes organisatoriske ændringer i nogle afdelinger kombineret med ændrede markedsforhold på flere forretningsområder, der har medført behov for tilpasning af antal ansatte samt kompetencesammensætning.

- Det er beklageligt, men nødvendigt for den fortsatte udvikling af koncernen. Efter flere års vækst og et stadig mere globalt set-up er vi nødt til at tilpasse kompetencernes sammensætning for at sikre en fortsat optimal omkostningsstruktur og beredskab til en forventet fortsat vækst, siger Termas administrerende direktør Jens Maaløe.

Til TV2 Østjylland forklarer Jens Maaløe tirsdag aften, at Terma ønsker at komme tættere på den størstedel af kunderne, der befinder sig uden for Danmarks grænser. 

- Vores setup i USA skal mandes op. Vi prøver at skabe mere balance geografisk og på kompetenceområdet, siger han og tilføjer, at Terma vil hjælpe de afskedigede medarbejdere med hurtigt at finde nye job.

Termas årsregnskab vil blive offentliggjort i forbindelse med ordinær generalforsamling i slutningen af maj i år. I regnskabsåret 2017/18 beskæftigede koncernen i gennemsnit 1.398 fuldtidsansatte.

Sidste forår blev det offentliggjort, at Jens Maaløe efter 16 år på posten fratræder sin stilling ved udgangen af dette regnskabsår, der slutter ved udgangen af februar. Hans efterfølger bliver Jes Munk Hansen, der kommer fra en stilling som øverst ansvarlig for Osrams aktiviteter i USA og for Osram-koncernens globale salgsfunktion

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094