23948sdkhjf

Widex-fusion fuldført – Jørgen Jensen bliver på toppen

Fusionen mellem Widex og Sivantos er nu fuldført. Det nye selskab får navnet WS Audiology, og tidligere Widex-CEO Jørgen Jensen bliver på posten som øverste direktør. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt fredag morgen.

Det nye selskab får hovedsæde i Lynge og i Singapore, og med en samlet omsætning på over 1,7 milliarder euro og mere end 10.000 medarbejdere verden over, placerer WS Audiology på en global tredjeplads inden for produktion og salg af høreapparater.

- I dag markerer starten på en fantastisk rejse. To pionerer samler kræfterne om en klar ambition: at udvide adgangen til høreapparater og pleje for de millioner af mennesker, der verden over har brug for hjælp til hørelsen. Fusionen giver WS Audiology skalerings- og innovationskapacitet til at nå dette mål, siger Jørgen Jensen.

Direktør-Tetris

Ligesom Jørgen Jensen beholder titlen som administrerende direktør, fortsætter også Sivantos tidligere økonomidirektør, Wolfgang Ollig, sit vante arbejde med titel af CFO i WS Audiology.

Thomas Ebeling, der tidligere var bestyrelsesformand i Sivantos, får titel af samme i WS audiology, mens Widex´ tidligere formand, Jan Tøpholm, får rolle af næstformand i den ny bestyrelse.

Sivantos´ hidtidige direktør, Ignazio Martinz, bliver medlem af bestyrelsen, mens Henrik Bender, tidligere økonomidirektør i Widex, kommer til at lede integrationsprocessen.

- Som WS Audiology i dag tager form, er vi et stort skridt nærmere pladsen som klar innovationsleder, der udvikler de bedst mulige høreapparater. Vi er forenet af vores stolte arv, vores lange historie som first movers og vores umættelige nysgerrighed, der driver vores innovation og teknologi, siger Jan Tøpholm, næstformand for bestyrelsen.

Planerne for WS Audiology er nu at accelerere væksten, styrke sin markedsindtrængning og øge effektiviteten for at kunne investere yderligere i F&U samt i forsyningskæden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078