23948sdkhjf

Ny GN-topchef var gennem samme proces som kunderne: - Jeg har gået med høreapparatet siden

Jakob Guldbrand satte sig i direktørstolen hos GN Hearing for tre en halv uge siden, og nu sætter den nye topchef ord på sine første uger og fremtidige planer. Det sker i et interview med Børsen.

- Den mandag morgen, jeg startede, var jeg omkring kontoret i Ballerup, hvorefter jeg fløj til Chicago om eftermiddagen og var i USA den første uge. Her fik jeg stukket flere høreapparater i hånden og fik lavet et design til mit øre for at gå den samme proces igennem, som vores kunder gør. Og så fik jeg et par stykker af vores nye Resound LiNX Quattro, som jeg har gået med siden, fortæller Jakob Guldbrand til avisen.

Den nye direktør for GN’s høreapparatsdivision kommer fra en stilling som chef for kromatografi og massespektrometri i Thermo Fisher Scientific i USA og har ikke tidligere arbejdet med høreapparater. Han lider heller ikke af høretab, så det er ikke derfor, han har testet produkterne, men derimod for at få en fornemmelse af brugeroplevelsen.

Skal bygge bro til USA

Tidligere har både bestyrelsesformand i GN Store Nord, Per Wold-Olsen, og finansdirektør Marcus Desimoni understreget, at en af Jakob Guldbrands vigtigste roller bliver at styrke GNs position på det amerikanske marked. En rolle som Guldbrand med sin mangeårige baggrund i netop USA da også synes oplagt til.

- Praktisk handler det om at bygge broer mellem vores globale marketingorganisation, vores R & D-afdeling på hovedkvarteret. De broer skal jeg med mit kendskab til det amerikanske marked være i stand til at bygge hurtigere og få bilerne til at køre hurtigere henover end ellers, forklarer han til Børsen.

Derudover fremhæver han to konkrete indsatsområder som vigtige. Dels ønsker Jakob Guldbrand på kort sigt at udvikle GN Hearings talentarbejde, mens ambitionen på længere sigt er at få toplinjen i høreapparatsdivisionen til at fortsætte sin vækst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109