23948sdkhjf

Seluxit i millionsamarbejde med international distributør

Aalborgensiske Seluxit har indgået en aftale med en stor distributør af elektriske komponenter om leverance af radiomoduler til intelligente målesystemer. Første leverance forventes at skabe en omsætning på 3,5 millioner kroner.

 - Det er en stor international leverandør af komponenter, der sælger en lang række komponentløsninger i både Europa og USA, og som vi også selv gør brug af, fortæller CFO og bestyrelsesmedlem, Mille Lux, der endnu ikke er klar til at sætte navn på den nye samarbejdspartner.

Hun understreger dog, at den nye aftale understøtter Seluxits vækststrategi, der sigter mod vækst på det europæiske marked med Tyskland som et nøglepunkt.

 - Vi har en plan om at rulle vores målerløsning ud til større dele af Europa og Tyskland, hvor der alene skal skiftes omkring 6 millioner målere de kommende år i de områder, hvor Seluxit har eksisterende kunder. Vi kan endnu ikke sige, hvor mange fremtidige leverancer, vi regner med, men der er et kæmpe marked, som vi forventer at få en eller anden andel af, fortæller Mille Lux.

 Størstedelen af ordren forventes at blive leveret i regnskabsåret 2019/20 og ændrer dermed ikke på Seluxits forventninger til indværende regnskabsår. Her regner man med en omsætning på 12 millioner kroner og et resultat før skat på -6 millioner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141