23948sdkhjf

Frandsen-skaber er klar til at finde sin afløser

78-årige Benny Frandsen har flere gange meldt ud, at det snart er tid til at finde en afløser til direktørposten hos lys- og møbelvirksomheden Frandsen Group. 

Men selvom han flere gange har truet med at hyre en ny administrerende direktør, er det ikke blevet til noget. Det ændrer sig dog inden længde, fortæller han til Børsen.

- Jeg skal jævnligt på sygehuset og have foretaget blodtransfusion, og så dur det ikke, at man samtidig skal være adm. direktør. Ingen af børnene har lyst til at tage over, så nu skal vi have fundet én udefra. Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men nu er det altså seriøst. Så jeg er begyndt at se mig om efter min afløser, siger Frandsen-stifteren til avisen.

Han fortæller, at hverken sønnen Peter eller datteren Pernille vil overtage posten – også selvom de begge er medejere og arbejder i virksomheden.

- Men det er altså noget helt andet at være direktør end at arbejde med design og produkter, som de begge er glade for, siger Benny Frandsen til avisen. 

Der er endnu ikke en dato på, hvornår en ny direktør træder ind i virksomheden. Benny Frandsen forventer dog at gå på halv tid inden årsskiftet og bruge det meste af sin energi på design fremfor administration og sit virke som chef.

Frandsen Group havde 50 års jubilæum i december. Benny Frandsen har stået i spidsen siden han stiftede virksomheden for et halvt århundrede siden med produktion i kælderen og showroom på førstesalen i privaten i Skanderborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.516