23948sdkhjf

Nyt område på EoT fremhæver de skæve idéer

Et nyt område på forårets EOT-messe dedikeres til de såkaldte makere, altså de

Electronics of Tomorrow

EOT - Electronics of Tomorrow arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med den danske elektronik- og teknologibranche, Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

EOT byder på udstillere inden for elektronik- og teknologibranchen og binder mennesker, brancher, vidensdeling, netværk og forretning tæt sammen for at inspirere til nye løsninger og udviklingspotentialer.

EOT afholdes 7.-9. maj 2019 i MCH Messecenter Herning. Det er anden gang, at messen finder sted.

Få mere information på www.eot.dk, hvor interesserede også kan printe en fribillet og få gratis adgang til alle konferencer.

ingeniører, videnskabs- og hobbyfolk, som i egne garager, kældre og laboratorier transformerer deres skæve idéer til salgbare elektronik- og teknologiprodukter. Det nye område hedder MakerChain, og her kan besøgende se, hvordan skæve idéer skaber fremtidens industri.

I MakerChain-området fremvises nogle af de sjove, kreative og innovative koncepter, som maker-miljøet byder ind med. Besøgende kan blandt andet opleve morgendagens tech'ere arbejde med micro:bits, være med i en workshop, hvor de besøgende skal forsøge at hacke sig ind i et SMARThome-sikkerhedssystem og prøve kræfter i Farnells Lab.

Læs mere om: EoT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141