23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danish Aerospace Company ApS

Niels Thomas Heering er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Søren Bjørn Hansen, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand. Samtidig er Tina Moe og James Vernon Zimmerman indtrådt i bestyrelsen, mens Niels Thomas Heering og Jens Peter Toft er udtrådt af bestyrelsen hos Danish Aerospace Company A/S og hos Danish Aerospace Medical Company A/S. Sidst men ikke mindst er Niels Thomas Heering indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Søren Bjørn Hansen, der dog forbliver i bestyrelsen, og Jens Peter Toft er udtrådt af bestyrelsen hos Aquaporin Space Alliance ApS (kilde: CVR).

Danish Aerospace Company ApS er leverandør af medicinsk udstyr til rummissioner.

Fujitsu A/S

Per Jonas Brandén er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Karin Elisabet Schreil hos Fujitsu A/S (kilde: CVR).

Fujitsu er leverandør af informations- og kommunikationsteknologi.

Microlan ApS

Jeanne Sjørslev er indtrådt som administrerende direktør, mens Dennis Sjørslev også er indtrådt i bestyrelsen hos Microlan ApS (kilde: CVR).

Microlan ApS sælger netværkskabler.

Paralenz Group ApS

Ulrik Hvid er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Martin Holmberg hos Paralenz Group ApS. Samtidig er Ulrik Jørring indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Claus Moseholm er indtrådt i bestyrelsen og Martin Holmberg og Johann Andreas Krøger er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Paralenz Group ApS udvikler undervandskameraer.

Teledyne Reson A/S

Aldo Pichelli er indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Aldo Pichelli er udtrådt af bestyrelsen hos Teledyne Reson A/S (kilde: CVR).

Teledyne Reson A/S er leverandør af sonar-teknologi.

Wärtsilä Lyngsø Marine A/S

Dennis Johann Hinrich Vagt er indtrådt som næstformand i stedet for Mika Tapio Verronen hos Wärtsilä Lyngsø Marine A/S (kilde: CVR).

Wärtsilä Lyngsø Marine A/S producerer avanceret maritimt automations-, navigations- og kommunikationsudstyr og systemer.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125