23948sdkhjf

Ny topchef i Grundfos

Grundfos har slået kløerne i Ulrik Gernow, der efter 25 år hos Lego nu skal lede Bjerringbro-koncernens globale aktiviteter i en nyoprettet stilling som CMO (Chief Marketing Officer). 

Ulrik Gernow startede hos Lego som European Key Account Cordinator i 1994, og har i tiden hos klodskæmpen bestridt en række forskellige topposter, senest som Chief Business Transformation Officer. Hos Grundfos vil han stå i spidsen for den globale Grundfos segment-organisation samt strategisk udvikling og de globale marketing-, branding- og kommunikationsaktiviteter. Han tiltræder på posten og bliver en del af Grundfos’ koncernledelse den 1. juni, og han vil referere direkte til koncernchef Mads Nipper.

- Stærk kundefokuseret innovation, marketing og branding i verdensklasse og fremragende lederskab er den kombination, Ulrik vil tage med sig til Grundfos. Han har leveret flotte resultater, og jeg er overbevist om, at han vil bidrage til udviklingen af Grundfos og vores 2025-strategi, hvor vi accelererer vores indsats for at gå forrest og skabe løsninger til verdens vand- og klimaudfordringer, siger Mads Nipper, CEO og Group President.

- Det er en ære og et privilegium at blive en del af Grundfos, en globalt førende virksomhed med visioner for fremtiden, der harmonerer fuldt ud med mine. Grundfos er globalt førende inden for produkter og teknologier og er en absolut frontløber i at gøre en positiv forskel for mennesker og planeten gennem den måde, man gør forretning på. Jeg ser frem til at blive en del af rejsen, siger Ulrik Gernow.

Ernst Lutz, Executive Vice President og leder af Business Development har besluttet at vende tilbage til Schweiz af familiære hensyn. Han har derfor valgt at forlade Grundfos med udgangen af maj.

- Ernst har spillet en afgørende rolle i at støtte Grundfos’ transformation gennem de sidste år og han har været et værdsat medlem af Group Management. Jeg vil gerne takke ham for hans fremragende bidrag over årene, for hans integritet og enestående holdindsats, siger Mads Nipper.

Det nye Grundfos Group Managementhold vil fra denne sommer bestå af Lone Tvis (CHRO), Poul Due Jensen (CSO), Mikael Geday (CFO), Stéphane Simonetta (COO), Ulrik Gernow (CMO), Mads Nipper (CEO) samt en endnu ubesat plads til den kommende CTO.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109