23948sdkhjf

Exceptionelt godt kvartal hos Incap

Den finske EMS-producent omsatte for 18,5 mio. euro (138 mio. kr.) i første kvartal, og det betød en fremgang på hele 48 pct. sammenlignet med første kvartal 2018.

Omsætningen steg hovedsageligt takket være projekter fra nye kunder, lyder det i Incaps kvartalsmeddelelse.

I samme periode steg driftsresultatet med hele 146 pct. til 2,8 mio. euro (20,9 mio. kr.), og nettooverskuddet med 207 pct. til 2,2 mio. euro (16,4 mio. kr.).

- Første kvartal af 2019 var exceptionelt godt for Incap. Vi er glade for, at vi fik adskillige nye ordrer fra nye kunder. Og, på samme tid, var efterspørgslen fra vores eksisterende kunder fortsat stærk, siger Otto Pukk, president og CEO hos Incap.

- Vækstraten (146 pct.) i ebit kan hovedsageligt forklares med adskillige projekter, der blev færdiggjort i perioden. Jeg vil dog godt understrege, at dette kvartals ebit var ekstraordinært godt på grund af timingen i disse færdiggjorte projekter, fortsætter han.

For hele 2019 forventer Incaps ledelse stadig en omsætning og et driftsresultat, der er højere end i 2018.

- Mulighederne for ordreproduktion ser lyse ud, da brugen af elektronik i forskellige applikationer stiger over hele verden, men som EMS-leverandør skal vi være klar til at tilpasse hurtigt til mulige ændringer i markedet. Problemerne med komponentudbud fortsætter, og vi vil fortsat samarbejde tæt med vores leverandører for at sikre levering til tiden til vores kunder, siger Otto Pukk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094